KANTOOR PACT DEN HAAG

Het nieuwe kantoor van Pact is gelegen in het Huijgenspark Den Haag. In het historische hoekpand worden klassieke elementen gecombineerd met een licht nieuw interieur. Vanaf de entree vormt een centrale as de leidende route naar binnen. Deze as is geaccentueerd door een zwarte verlichtingsrail en eindigt in een ruw oud metselwerk muurvlak. Een hoge essenhouten tafel met krukken vormt de de centrale ontmoetings- en lunchplek.

de centrale as met hoge tafel en metselwerk wand met green wall
interieur kantoor Pact
eiland met werkplekken, met maatwerk akoestische panelen


De werkplekken zijn als een los eiland in de ruimte geplaatst waardoor de gevel met hoge ramen vrij wordt gehouden. De eiland opstelling benadrukt het teamwerk en maakt overleg mogelijk. Op maat gemaakte akoestische panelen tussen de werkplekken zorgen ervoor dat de werkplekken tegelijkertijd goed te gebruiken zijn voor concentratiewerk. Op de klassieke eiken vloer zijn witte meubels geplaatst, die met warme accentkleuren gestoffeerd zijn.

PACT
kantoor interieur Pact
entree, maatwerk wandkast met nis voor brochures
kantoor met compacte overlegplek

De ronde verlichting is los boven de werkplekken gehangen, waarbij direct en indirect licht een zorgen voor een prettig lichtniveau.
De akoestiek is verbeterd middels witte vrij hangende eilandpanelen. Bij de entree is een vaste kast met een verlichte nis gemaakt, voor brochures. De bedrijfslogo’s zijn verwerkt op de gevel en in het interieur.

KANTOOR PACT, DEN HAAG
kantoor PACT, Den Haag
interieurontwerp
opdrachtgever: PACT Den Haag
status: gerealiseerd